kolego nie zastanawiaj sie bierz octavie,na podzespolach vw nic dodac nic ujac,silniki diesla napewno koncern vw robi lepsze i sprawdzone niz opel,pozdrawiam dk
Silniki w Oplu 1,9 to silnika Fiata, najnowocześniejsze jednostki Common Rail. Volkswagenowskie TDI niestety ustępuja im kulturą pracy, czystością spalin, pracą, drganiami. Jedyną zaletą TDI jest oszczędność.
Powniewaz klapa bagażnika nie jest pionowo ścięta (jak w hatchbacku) tylko wypłaszczona na koncu co stwarza wrażenie ala sedan.
to dziwne bo w homologacji z 98 r Octavi pisze hatchback i na naklejce w bagazniku też także ja już niewiem jak to zwać tym bardziej że OI czy OII taka sama klapa z wygladu z tyłu, ale ważne że wiemy o co chodzi.
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Powniewaz klapa bagażnika nie jest pionowo ścięta (jak w hatchbacku) tylko wypłaszczona na koncu co stwarza wrażenie ala sedan.
to dziwne bo w homologacji z 98 r Octavi pisze hatchback i na naklejce w bagazniku też także ja już niewiem jak to zwać , ale ważne że wiemy o co chodzi.
panowie, to nie apteka, no nie? :lol:
poza tym mylicie nazwę handlową z ogólnie przyjętym podziałem nadwozi, dajcie se spokój
seat toledo też sobie nazwali sedanem i co :?:
i nic, nie jest nim
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
bierz OII ....kuzynka ma VC i jak widzę jak ona się z nią męczy to masakra. Sama mówi, że teraz to by kupiła OII ...bo nie dość, że fajne autko to jeszcze zarąbisty club i clubowicze :szeroki_usmiech
Komentarz